Антропологія, Навчальний посібник, Солохіна Л.О., 2022

Антропологія, Навчальний посібник, Солохіна Л.О., 2022.

Навчальний посібник розроблено відповідно до вимог державного освітнього стандарту й навчальної робочої програми з дисципліни «Антропологія» для студентів, як допомогу до засвоєння навчального матеріалу, побудованого на основі теоретичних знань з антропології. Посібник виконано на сучасному рівні в доступній формі, добре проілюстровано та пов'язано з контрольними питаннями для самоперевірки, тестовими та реферативними завданнями.. Навчальний посібник складено та розроблено для студентів-психологів та викладачів ХНУВС.

Антропологія, Навчальний посібник, Солохіна Л.О., 2022


Історія становлення антропології.
Термін «антропологія» має грецьке походження та означає дослівно «наука про людину» («антропосе» – людина, «логос» – наука). Його перше використання приписується Аристотелю, який вживав це слово переважно при вивченні духовної природи людини. У 1501 році виходить книга М. Хундта «Антропологія про гідність, природу й властивості людини та про елементи, частини та члени людського тіла». У цій праці термін «антропологія» вперше застосовується автором у зв'язку з описом фізичної будови людини.

Зміст.
ПЕРЕДМОВА.
РОЗДІЛ І.АНТРОПОЛОГІЯ - НАУКА ПРО ЛЮДИНУ.
РОЗДІЛ ІІ.ЕВОЛЮЦІЙНА АНТРОПОЛОГІЯ.
РОЗДІЛ ІІІ.КОНСТИТУЦІОНАЛЬНА АНТРОПОЛОГІЯ ТА ЕКОЛОГІЯ ЛЮДИНИ.
РОЗДІЛ ІV.ЕТНІЧНА АНТРОПОЛОГІЯ.
ГЛОСАРІЙ.
БІБЛІОГРАФІЧНИЙ СПИСОК.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Антропологія, Навчальний посібник, Солохіна Л.О., 2022 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать - pdf - Яндекс.Диск.
Дата публикации:





Хештеги: :: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи: