Навколйшній світ, 2 клас, 3 частина, Пушкарьова Т.О., 2020

Навколйшній світ, 2 клас, 3 частина, Пушкарьова Т.О., 2020.

   Ти і я, наші рідні, друзі, знайомі та незнайомі - усі ми люди. Ми дуже різні. У нас різний колір шкіри, очей і волосся, ми розмовляємо різними мовами, у нас різні мри.
Але є те, що нас об'єднує. Ми всі живемо на одній планеті Земля. Усі ми люди, і в нас є розум. Завдяки розуму ми змогли стати наймогутнішими жителями планети. Але це не означає, що ми можемо вважати себе володарями природи й робити все, що нам заманеться.
Ми така ж частина природи, як і інші живі істоти. А найцінніший дарунок — наш розум - ми повинні спрямувати на збереження життя на Землі.

Навколйшній світ, 2 клас, 3 частина, Пушкарьова Т.О., 2020


Краса людського тіла.
Недарма кажуть: «Найбільше багатство — здоров'я!».
Про те, наскільки корисні для людини фізкультура і спорт, відомо здавна. Не випадково ще в Стародавній Греції спорт був одним із головних занять вільних громадян, і тільки атлетична статура громадянина-воїна вважалася красивою. Саме в Стародавній Греції почали проводити перші олімпіади - свята спорту.

Найпростіше заняття для зміцнення здоров'я — це рух протягом дня. Рухайся поза школою: запишись у спортивний гурток, вирушай у походи... (продовжуй).



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Навколйшній світ, 2 клас, 3 частина, Пушкарьова Т.О., 2020 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать - pdf - Яндекс.Диск.
Дата публикации:





Хештеги: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи: