Функцii, ix властивостi та графiки, Карпiнська I.Й., 2009

Название: Функцii, ix властивостi та графiки.

Автор: Карпiнська I. Й.
2009

   У посiбнику розглядаються види елементарних функщй i важливi питания ix властивостей; побудова графiкiв функцiй за допомогою геометрич-них перетворень вiдомих графiкiв функцiй. Особлива увага придiляеться графiчному методу розв'язування рiвнянь, нерiвностей та ix систем, у тому числi — з параметрами.
Уci необхiднi теоретичнi вiдомостi пропонуються у виглядi коротких довiдок. До деяких питань додаються необхш алгоритми дослiдження, побудови чи розв'язання. За потреби теоретичний матерiал iлюструеться графiками функцiй.
Актуально, що виклад теоретичного мaтepiaлy супроводжуеться обов'яз-ковим розбором типових задач шкiльного курсу математики, а також деяких задач, якi не входять до чинноi програми загальноосвiнiх навчальних закладiв i бiльшiсть з яких пропонувалися на вступних iспитах до провiдних ВНЗ та були включенi до завдань зовнiшнього незалежного ощнювання у 2006-2007 pp.

Функцii, ix властивостi та графiки. Карпiнська I. Й. 2009

   Вивченню функщй, ix властивостей та графiкiв вiдведено знач-ну частину шкiльного курсу алгебри та початкiв аналiзу. Вмiння та навички, яких набувають учнi, вивчаючи тему «Функцiя», широко використовуються як на уроках математики, так i на уроках фiзики, xiмii, географii та бiологii.
Kpiм того, аналiзуючи конкурснi завдання з математики, що пропонувалися абiтурiентам на вступних iспитах у piзнi вищi на-вчальнi заклади Украiни, а сьогоднi пропонуються на зовнiшньому незалежному оцiнюваннi, робимо висновок: для розв'язання багать-ох екзаменацiйних завдань абiтурiентам потрiбнi гpyнтовнi знання саме з цiеi теми.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Функцii, ix властивостi та графiки, Карпiнська I.Й., 2009 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу Функцii, ix властивостi та графiки. Карпiнська I. Й. 2009 - depositfile

Скачать книгу Функцii, ix властивостi та графiки. Карпiнська I. Й. 2009 - letitbit
Дата публикации:





Хештеги: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи: