Алгебра i початки аналiзу, 10 клас, Мерзляк А.Г., Номіровський Д.А., Полонський В.Б., Якір М.С., 2010

Название: Алгебра i початки аналiзу. 10 клас.

Автор: Мерзляк А.Г., Номіровський Д.А., Полонський В.Б., Якір М.С.
2010

   Ми знаемо, що пiдготовка до уроку в класi з поглибленим вивченням математики — робота нелегка. Органiзацiя такого навчального процесу вимагае великих зусиль учителя, який фор-муе навчальний матерiал по крихтах, збираючи його в багатьох посiбниках. Ми сподiваемося, що цей пiдручник стане надiйним помiчником у вашiй нелегкiй i шляхетнiй npaцi, i будемо щиро радi, якщо вiн вам сподобаеться.
У книзi добрано обширний i рiзноманiтний дидактичний ма-тepiал. Проте за один навчальний piк yci задачi розв'язати не-можливо, та в цьому й немае потреби. Разом з тим набагато зруч-нiшe працювати, коли е значний запас задач. Це дае можливiсть реалiзувати принципи piвнeвoi диференцiацii та шдивiдуального пiдходу в навчаннi.

Алгебра i початки аналiзу. 10 клас. Мерзляк А.Г., Номіровський Д.А., Полонський В.Б., Якір М.С. 2010

   ЛЮБI ДЕСЯТИКЛАСНИКИ!
Ви починаете вивчати новий шкiльний предмет — алгебру i початки аналiзу.
Цей предмет надзвичайно важливий. Мабуть, немае сьогоднi такоi галузi науки, де б не застосовувалися досягнення цього роздiлу математики. Фiзики та xiмiки, астрономи та бiологи, географи та економiсти, навiть мовознавцi та iсторики викорис-товують «математичний iнструмент».
Алгебра i початки аналiзу — корисний i дуже цiкавий предмет, який розвивае аналiтичне i логiчне мислення, дослiдницькi навички, математичну культуру, кмiтливiстъ.
Ми маемо надiю, що ви не розчарувалися, обравши нелегкий шлях навчатися в математичному класi. У цьому навчальному рощ ви продовжите вивчати математику за поглибленою програ-мою. Це не просто. Потрiбно бути наполегливим i завзятим, уваж-ним i акуратним, при цьому найголовнiше — не бути байдужим до математики, а любити цю красиву науку. Сподiваемося, що ви з штересом будете засвоювати hobi знания. Ми маемо надiю, що цьому сприятиме пiдручник, який ви тримаете. Ознайомтеся, будь ласка, з його структурою.

3MICT
Biд aвтoрiв
Умовнi позначення
§1. Повторения й систематизация иавчального матерiалу з курсу алгебри 8-9 класiв
§2. Елементи математичноi логiки
§3. Степенева функцiя
§4. Тригонометричнi функцii
§5. Тригонометричнi рiвняння i нepiвнocтi
§6. Числовi послiдовностi
Biдnoвiдi та вказiвки до вправ
Предметный покажчик



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Алгебра i початки аналiзу, 10 клас, Мерзляк А.Г., Номіровський Д.А., Полонський В.Б., Якір М.С., 2010 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать djvu
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу  Алгебра i початки аналiзу. 10 клас. Мерзляк А.Г., Номіровський Д.А., Полонський В.Б., Якір М.С. 2010 - depositfiles

Скачать книгу  Алгебра i початки аналiзу. 10 клас. Мерзляк А.Г., Номіровський Д.А., Полонський В.Б., Якір М.С. 2010 - letitbit
Дата публикации:





Хештеги: :: :: :: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи: