Біологія, Відповіді на всі завдання ДПА, 9 клас, Уварова И.О., 2012

Біологія, Відповіді на всі завдання ДПА, 9 клас, Уварова И.О., 2012.

   Посібник містить відповіді до всіх завдань «Збірника завдань для державної підсумкової атестації з біології. 9 клас» (авторів О. Костильової, О. Андерсон, В. Закревської). До завдань відкритого типу подані повні відповіді. Посібник призначений для підготовки до державної підсумкової атестації з біології.

Біологія, Відповіді на всі завдання ДПА, 9 клас, Уварова И.О., 2012

Примеры.
Наркотик - це речовина, що спричиняе психiчну та фiзичну залежнiсть.
Психiчна залежнiть виявляеться постiйним бажанням продовжити вживания певноi речовини, здобуваючи ii будьяким шляхом, незважаючи на неприемнi чи навiть небезпечнi наслiдки. Прийом наркотику суироводжуеться пригнiченням дiяльностi головного мозку, сп'янiнням на початкових стадiях, короткотривалою ейфорiею (збуджений, пiдвищенорадiсний настрiй, вiдчуття задоволення, сили). Перерва у вживаннi наркотикiв викликае напруження i неспокiй, рiзке посилення потягу до цiei речовини. Усi наркотики руйнують особистiсть, спричиняють моральну та розумову деградацiю.

Фiзична залвжнiсть виявляеться в тiм, що наркотична речовина стае постiйно необхiдною для пiдтримання нормального функцiонування органiзму. Перерва в регулярному надходженнi наркотику в органiзм викликае хворобливий стан - абстинентный синдром (апатiя, сонливiсть, пригнiченiсть, ослабления серцевоi дiяльностi й дихання, що переходять у тривогу, страх, неспокiй, психози та iн.). Вiн розвиваеться зазвичай через декiлька годин пiсля того, як до органiзму не надiйшла чергова доза наркотичноi речовини, i зникае лише пiсля введения черговоi дози речовини. Iз розвитком наркомана стимулюючий ефект наркотику слабшае, i наркоману доводиться частiше вживати наркотики, збiльшувати iхню дозу.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Біологія, Відповіді на всі завдання ДПА, 9 клас, Уварова И.О., 2012 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу Біологія, Відповіді на всі завдання ДПА, 9 клас, Уварова И.О., 2012 - pdf - depositfiles.

Скачать книгу Біологія, Відповіді на всі завдання ДПА, 9 клас, Уварова И.О., 2012 - pdf - Яндекс.Диск.
Дата публикации:





Хештеги: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи: