ГЕОГРАФІЯ, Підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів, Пестушко В.И., Уварова Г.Ш., 2017

ГЕОГРАФІЯ, Підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів, Пестушко В.И., Уварова Г.Ш., 2017.

Підручник 9-й клас Географія авторів Пестушко та ін. містить повний обсяг навчального матеріалу згідно з чинною програмою з географії для дев'ятого класу ЗОНЗ рекомендованою МОНУ. Автори постарались викласти весь матеріал у простій, доступній і цікавій формі. Тут розкриваються особливості господарської діяльності, як в Україні, так і за її межами.

ГЕОГРАФІЯ, Підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів, Пестушко В.И., Уварова Г.Ш., 2017

Шановні юнаки і дівчата!
Раді нагоді знову привітати вас на географічних сторінках. Ми дуже сподіваємося, що світ природи рідної країни, з яким ви ознайомилися в курсі «Україна у світі: природа, населення», по-справжньому захопив вас. І тепер ви знаєте, що не лише далекі материки й океани, а й власна країна багата на дивовижні природні об’єкти. Вам також уже відомо, що природа рідної країни і загалом Землі - це не тільки об’єкт нашого милування і захоплення. Це ще й середовище життєдіяльності тих, хто населяє нашу Землю. Саме люди були і завжди залишатимуться головною дійовою особою на нашій планеті.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу ГЕОГРАФІЯ, Підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів, Пестушко В.И., Уварова Г.Ш., 2017 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать - pdf - Яндекс.Диск.
Дата публикации:





Хештеги: :: :: :: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи: