Геометрія, 9 клас, Підручник, Мерзляк А.Г., Полонский В.Б., Якір М.С., 2009

Геометрія, 9 клас, Підручник, Мерзляк А.Г., Полонский В.Б., Якір М.С., 2009.
 
  Підручник розділено на сім параграфів, кожний з яких складається з пунктів. У пунктах викладено теоретичний матеріал. Особливу увагу звертайте на текст, виділений жирним шрифтом. Також не залишайте поза увагою слова, надруковані курсивом.
Зазвичай виклад теоретичного матеріалу завершується прикладами розв’язування задач. Ці записи можна розглядати як один з можливих зразків оформлення розв’язання.

Геометрія, 9 клас, Підручник, Мерзляк А.Г., Полонский В.Б., Якір М.С., 2009

Примеры.
Сума довжин катетів АВ і В С прямокутного трикутника ABC дорівнює а. На гіпотенузі АС поза трикутником побудовано квадрат ACMN, діагоналі якого перетинаються в точці О. З точки О на прямі ВА і ВС опустили перпендикуляри ОК і OF відповідно. Знайдіть периметр чотирикутника BKOF.

Серединний перпендикуляр діагоналі прямокутника утворює з його більшою стороною кут 60°. Відрізок цього перпендикуляра, який міститься всередині прямокутника, дорівнює 12 см. Знайдіть більшу сторону прямокутника.

Більша діагональ прямокутної трапеції поділяє висоту, проведену з вершини тупого кута, на відрізки завдовжки 15 см і 9 см. Більша бічна сторона трапеції дорівнює її меншій основі. Знайдіть площу трапеції.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Геометрія, 9 клас, Підручник, Мерзляк А.Г., Полонский В.Б., Якір М.С., 2009 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу Геометрія, 9 клас, Підручник, Мерзляк А.Г., Полонский В.Б., Якір М.С., 2009 - pdf - Яндекс.Диск.
Дата публикации:





Хештеги: :: :: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи: