Нанонаука, нанобiологiя, нанофармацiя, Moнoграфiя, Чекман І.С., Ульберг З.Р., Маланчук В.О., 2012

Нанонаука, нанобiологiя, нанофармацiя. Moнoграфiя, Чекман І.С., Ульберг З.Р., Маланчук В.О., 2012.

   У монографії узагальнені новітні дані літератури та дослідження авторів, що виконані співробітниками кафедри фармакології та клінічної фармакології і кафедри хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії Національного медичного університету ім. Богомольця, лабораторією електронно-променевої нанотехнології неорганічних матеріалів для медицини Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона і Національного медичного університету ім. Богомольця, Інституту біоколоїдної хімії ім. Ф.Д. Овчаренка НАН України, Національного фармацевтичного університету, Львівського Національного медичного університету імені Данила Галицького стосовно проблем нанонауки, нанобіології, нанофармації.

Нанонаука, нанобiологiя, нанофармацiя. Moнoграфiя, Чекман І.С., Ульберг З.Р., Маланчук В.О., 2012

Дослiження соцiальних аспектiв у зв’язку з розвитком нанотехнологiй.
Прогрес у тexнiцi потребуе соцiальноi пiдтримки, а також призводить до зна-чних змiн у суспiльному життi, при цьому такi змiни е не завжди передбачуванi. Враховуючи бурхливий розвиток нанотехнологiй та ix важливiсть ix для науки i виробництва, випикае необхiднiсть надзвичайно грунтовно вивчити соцiальнi, етичнi, економiчнi та екологiчнi проблеми, якi неминуче будуть виникати при впровадженнi наноматерiалiв у життя людини.

Бiльш широкий розвиток нанонауки i нанотехнологiй буде сприяти розширенню знань людства про навколишнiй свiт, а також впливати на вci сторони суспiльного життя. Уже сьогоднi перед вченими стоять питания, на якi напрямки розвитку нанонауки слiд зосередити зусилля, а для урядiв - якi программ фiнансувати. Як передбачити можливий негативний вплив нанотехнологiй та наноматерiалiв не тiльки на живi структури, але на суспiльство в цiлому.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Нанонаука, нанобiологiя, нанофармацiя, Moнoграфiя, Чекман І.С., Ульберг З.Р., Маланчук В.О., 2012 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу Нанонаука, нанобiологiя, нанофармацiя. Moнoграфiя, Чекман І.С., Ульберг З.Р., Маланчук В.О., 2012 - pdf - depositfiles.

Скачать книгу Нанонаука, нанобiологiя, нанофармацiя. Moнoграфiя, Чекман І.С., Ульберг З.Р., Маланчук В.О., 2012 - pdf - Яндекс.Диск.
Дата публикации:





Хештеги: :: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи: