Українська література, Відповіді на питання екзаменаційних білетів ДПА, 9 клас, Паращич В.В., 2012

Українська література. Відповіді на питання екзаменаційних білетів ДПА, 9 клас, Паращич В.В., 2012.

   Посібник складено у повній відповідності до екзаменаційних білетів з української літератури для 9 класу (для шкіл з українською мовою навчання), затверджених
Міністерством освіти і науки України. Він допоможе учням 9 класу підготуватися до державної підсумкової атестації з української літератури.

Українська література. Відповіді на питання екзаменаційних білетів ДПА, 9 клас, Паращич В.В., 2012

Зробiть загальний огляд давньоукраiнськоi драматургii.
Однiею зi складових частин фольклору е народна драма, яка виникла у первiсному суспiльствi на грунтi рiзних звичаiв та обрядiв господарського i родинно-побутового характеру.

Колись народнi драми мали надзвичайну популярнiсть, однак поступово втрачали ii i залишилися в минулому. Хоча у XIX та й на початку XX ст. чимало людей захоплювалися театралiзованим дiйством, що його можна було бачити на ярмарках в украiнських мiстах i великих селищах.

Якщо ж поринути в icтopiю перших спроб драматичного дiйства, то виявиться, що в Украiнi це були декламацii та вiршованi дiалоги. На жаль, тексти перших творiв драматичного характеру не збереглися.

П'еси давньоi лiтератури були названi шкiльними драмами тому, що писали iх викладачi пiiтики (поетики), нерiдко у спiвавторствi зi студентами, а виконували пiд час свят наприкiнцi року або прийому високопоставлених ociб вихованцi навчальних закладiв - бурсаки, семiнаристи, курсанти, старшокласники свiтських шкiл. На цих виставах часто бували присутнi родичi учнiв - городяни й селяни.



Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Українська література, Відповіді на питання екзаменаційних білетів ДПА, 9 клас, Паращич В.В., 2012 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать книгу Українська література. Відповіді на питання екзаменаційних білетів ДПА, 9 клас, Паращич В.В., 2012 - pdf - depositfiles.

Скачать книгу Українська література. Відповіді на питання екзаменаційних білетів ДПА, 9 клас, Паращич В.В., 2012 - pdf - Яндекс.Диск.
Дата публикации:





Хештеги: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи: