Алгебра в таблицях з Додатком, Навчальний посібник для учнів 7-11 класів, Нелін Є.П., 1998

Алгебра в таблицях (з Додатком). Навчальний посібник для учнів 7-11-х класів, Нелін Є.П., 1998.

     У посібнику логічно упорядковано та систематизовано той мінімум основних і додаткових даних шкільного курсу алгебри, алгебри та початків аналізу і комбінаторики, котрий дає можливість роз'язувати задачі, що пропонуються на випускних чи вступних іспитах. Посібник може бути використаний як учнями для повторення шкільного курсу алгебри, алгебри та початків аналізу і комбінаторики, так і вчителями на уроці при узагальненні тієї чи іншої теми незалежно від того, за якими підручниками алгебри і алгебри та початків аналізу для середньої школи вони працюють.
Для учнів 7-11-х класів загальноосвітніх закладів.


Алгебра в таблицах (з Додатком). Навчалъний поспбник для учшiв 7-11-х клаciв. Нелин Е.П., 1998




Вступ.
У посібнику логічно упорядковано й систематизовано той мінімум основних і додаткових відомостей зі шкільних курсів алгебри та початків аналізу, який дає змогу розв'язувати найскладніші алгебраїчні завдання, шо пропонуються на випускних і вступних іспитах з математики.

Крім теоретичного матеріалу та прикладів його використання, наведених у серії таблиць, у додатку до посібника розглянуто приклади розв'язування алгебраїчних завдань. Особливу увагу приділено виконанню тотожних перетворень виразів і розв'язуванню рівнянь та нерівностей. Як і в самих таблицях, так і в додатку до них для різних типів рівнянь та нерівностей виділяються «ключові» ідеї та методи їх розв'язування у вигляді загальних схем або приписів, порад алгоритмічного типу. Ці загальні схеми особливо важливі для систематизації знань і умінь у процесі підготовки до випускних і вступних іспитів з математики.




Бесплатно скачать электронную книгу в удобном формате, смотреть и читать:
Скачать книгу Алгебра в таблицях з Додатком, Навчальний посібник для учнів 7-11 класів, Нелін Є.П., 1998 - fileskachat.com, быстрое и бесплатное скачивание.

Скачать pdf
Ниже можно купить эту книгу по лучшей цене со скидкой с доставкой по всей России.Купить эту книгу



Скачать Алгебра в таблицях (з Додатком). Навчальний посібник для учнів 7-11-х класів, Нелін Є.П., 1998 - depositfiles
Дата публикации:





Хештеги: :: :: ::


Следующие учебники и книги:
Предыдущие статьи: